Members
Photo Contest
Your Articles
Film&Video
Music
Ascle Journal
News
Zahvaljujemo članovima koji su se odazvali pozivu
01-26-09 08:50

i počeli s nama krojiti sociološko područje ovoga časopisa.  Iako neplaćeno, stavljaju svoje članke, što govori o ljubavi prema pozivu i da im nije bitan samo novac.

Većina nas sociologa zna, da je težak život sociologa, ako nije po krvnoj povezanosti povezan s ljudima u vladi, televiziji i bogatjim firmama.

Svjesni smo svega i kojekakvih zala, koji zagađuju ovaj naš lijepi okoliš, u obliku ljudske zločinačke svjesti, a opet ništa ne možemo učiniti da to promjenimo.

Ako bi i pokušali, ispali bi "bolesno naivni, idealistički nastrojeni, fantaste koji nisu na zemlji".

Znači, epiteti kojima nas časte drugi ( racionalno osvješteni, prizemljeni pojedinci) koji su prihvatili život kakav jest i nemaju niti najmanje želje i volje da išta mjenjaju, osim ako se ne odnosi točno na njih, nisu baš ugodni.

Zato sam pokrenula ovaj sociološko-umjetnički časopis, da se na istom mjestu u isto vrijeme nađemo mi, koji ipak malo dublje promišljamo o svemu što se događa, ne uzimamo sve zdravo za gotovo i razmišljamo o nekoj etičkoj higijeni, koju na žalost većina oko nas ne prihvaća.

Nadam se da će u budućnosti biti sve više zainteresiranih za postavljanje svojih djela i članaka u sociološkom časopisu i da će broj biti sve veći, a nikako sve manji. :(

Kristina Zolota


Design by FlashDaWeb | Hosted by HostAndWin